Thuis

Thuis van 13 tot 17 november

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 13 november 2017

Sam is er op het werk met haar gedachten niet bij. Olivia en Lowie willen op dubbeldate met Bob en Tamara. Charité heeft minder goed nieuws voor Renzo. Marianne legt Stan en Emma in de watten. Angèle lucht haar hart bij Rosa.

Dinsdag 14 november 2017

Steven en Kobe spreken af om samen te gaan eten. Peter bespreekt een professioneel voorstel met Femke. Dieter maakt zich ongerust. Kaat raadt Sam aan om haar hart te volgen. Leo aanhoort de zorgen van Marianne.

Woensdag 15 november 2017

De ongerustheid van Dieter wordt met de dag groter. Kobe heeft een verrassing voor de verjaardag van Rosa. Luc is nukkig. Peter brengt slecht nieuws. Bij Eddy komen de frustraties steeds meer aan de oppervlakte.

Donderdag 16 november 2017

Nancy en Dieter vieren hun vrijgezellenavond en het belooft een stevig nachtje te worden. Lowie en Olivia moeten babysitten. Steven en Kobe trekken er samen op uit. Stan voelt zich misnoegd.

Vrijdag 17 november 2017

Kobe zorgt voor een heerlijk ontbijt en de band tussen hem en Steven groeit. Judith heeft genoeg van het gestook van Marianne. Eddy wil dat Frank iets voor hem doet, maar zal Frank dat tot een goed einde kunnen brengen?

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie