Thuis van 11 tot 15 september

Thuis© VRT

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 11 september 2017

In de Withoeve slaat de onrust toe. Paulien maakt zich kwaad. Dieter krijgt de schrik van zijn leven. Marianne en Leo lijken de weg van de verzoening op te gaan. De politie heeft haar handen vol wanneer er nieuwe sporen opduiken.

Dinsdag 12 september 2017

Dieter toont zijn vastberadenheid. Charité begint te twijfelen aan de keuze die ze gemaakt heeft. Lowie en Paulien hebben enorme ruzie, waardoor Adil zich zorgen maakt over zijn vriendin.

Woensdag 13 september 2017

Kobe gaat opnieuw aan de slag. Renzo heeft een mooi voorstel voor Charité, maar zal zij dezelfde mening zijn toegedaan? Mayra zit met twijfels.

Donderdag 14 september 2017

Renzo probeert een deal te sluiten met Femke. Zal het Mayra lukken om met Ann te praten? Eddy wil zijn leven beteren en doet daar enorm zijn best voor.

Vrijdag 15 september 2017

Steven probeert in contact te komen met Karin. Tom en Judith krijgen af te rekenen met serieuze tegenslag. Paulien hakt een moeilijke knoop door. Voor zowel Rosa als Angèle is het een fijne avond.

Redacteur