The Crew 2 tilt het open wereld racegenre naar nieuwe hoogtes

The Crew® 2, de nieuwste telg uit de revolutionaire open wereld raceserie The Crew®, is vandaag onthuld tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3). De game is begin 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4 (Pro), Xbox One (waaronder Xbox One X en Xbox One S) en Windows PC.

Meer dan twee jaar na de launch van The Crew is Ivory Tower, een Ubisoft Studio gebaseerd in Lyon (Frankrijk)*, terug met een vervolg dat spelers de sensatie van de Amerikaanse motorsport laat ervaren in een volledig herontworpen Verenigde Staten. Welkom bij Motornation, een van de meest indrukwekkende open werelden ooit gecreërd. Het speelterrein van The Crew 2 verlegt de grenzen zodat race- en open wereld-fans hun vaardigheden kunnen testen. Dankzij competities en een constante ontdekkingsreis door de enorme wereld, kunnen spelers zowel solo als met vrienden de grootste motorsportkampioen worden. Bovendien maken zij hierbij gebruik van nieuwe voertuigen: motoren, boten en vliegtuigen.

“De Amerikaanse motorsport van vandaag heeft ons het perfecte idee voor een volledig nieuw project gegeven”, aldus Ahmed Boukhelifa, Ivory Tower Studio Managing Director. “Ons team heeft een opwindende nieuwe ambitie en visie voor de The Crew franchise en we verwachten dat The Crew 2 de grenzen van het genre blijft verleggen en de ultieme rijervaring biedt.”

Spelers vliegen door de mist en wolken boven de besneeuwde Rocky Mountains, verbranden rubber in de achterwijken van New York City, varen op hoge snelheid over de Mississippi River en ontdekken iedere centimeter van de Grand Canyon. Zij kruipen achter het stuur van hun droomauto’s, rijden op de meeste iconische Amerikaanse motoren en besturen de snelste vliegtuigen en motorboten. De mogelijkheden voor plezier en uitdaging zijn oneindig. De speeltuin die The Crew 2 heet is volledig herontworpen voor competitieve gameplay op land, water en in de lucht. De game maakt gebruik van de nieuwste technieken om onder andere vegetatie, wolken, mist en water zo realistisch mogelijk weer te geven.

© Ubisoft

© Ubisoft

Over het hele land ontmoeten spelers vier verschillende motorsportfamilies: street racers, pro racers, off-road experts en freestylers, elk met hun eigen cultuur en disciplines. Elke familie heeft een unieke HQ, waar spelers elkaar ontmoeten, voertuigen verzamelen en deze naar smaak aanpassen. Door competities en toevallige ontmoetingen vinden spelers hun persoonlijke stijl, verzamelen en customizen ze hun droomvoertuigen, en laten ze hun stempel achter op het Amerikaanse motorsportmilieu.

Bovendien is het The Crew Rewards Program aangekondigd, een toegewijd programma om huidige The Crew spelers te bedanken voor hun steun. Door dit programma ontvangen zij tot wel 18 voertuigen voor hun toekomstige avonturen in The Crew 2.

Voor het laatste nieuws over The Crew en alle Ubisoft games, ga naar www.ubiblog.com

Voor meer informatie over The Crew 2, ga naar http://thecrewgame.com/ en volg ons op https://www.facebook.com/thecrewgame/ en https://twitter.com/TheCrewGame of via de hashtag #TheCrew2.

*Meewerkende studio’s zijn Ubisoft Bucharest, Ubisoft Paris, Ubisoft Shanghai en Massive, een Ubisoft studio.