Netflix

Robert Redford en Jane Fonda herenigd in Our Souls at Night

Vijftig jaar nadat ze een pasgetrouwd koppel speelden in Barefoot in the Park, zijn Academy Award ® winnaars Robert Redford en Jane Fonda opnieuw samen te zien in de Netflix Original film Our Souls at Night: over een koppel dat onverwacht en op latere leeftijd de liefde vindt.

Our Souls at Night is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kent Haruf. Het scenario is van Scott Neustadter en Michael H. Weber (The Fault in Our Stars). Het verhaal speelt zich af in Colorado, waar Addie Moore (Jane Fonda) een onverwacht bezoek brengt aan haar buurman Louis Waters (Robert Redford). Addie’s man stierf jaren geleden, en ook Louis is weduwnaar. En ondanks het feit dat ze al decennialang buren zijn, hebben ze nooit veel contact gehad. Hun kinderen leven al lang niet meer thuis, en dus zijn ze op zichzelf aangewezen, alleen in hun grote huizen. Addie zoekt contact met Louis, en probeert het beste te maken van de tijd die ze nog hebben samen.

Naast Redford en Fonda, schitteren ook Matthias Schoenaerts, Bruce Dern, Judy Greer en Iain Armitage in Our Souls at Night.

Our Souls at Night zal wereldwijd op Netflix te zien zijn vanaf 29 september.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie