Ontdek INK Mania 2017 met optredens van o.a. Manoeuvres, Baba Yega en TNT Crew

© INK Mania© INK Mania

INK Mania is een gloednieuw Tattoo Lifestyle Event in Hasselt, en dat belooft al meteen van bij het begin een dik feestje te worden! Het programma is om duimen en vingers van af te likken. Ink Mania verwelkomt o.a. Manoeuvres, Baba Yega, TNT Crew, Fuel Girls, Death Do Us Part Dangershow en nog vele anderen! Afspraak op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni in de Grenslandhallen in Hasselt.

INK Mania is de place to be voor iedereen die van tattoos, entertainment en spektakel houdt.

Meer dan 350 verschillende tattoo artiesten

Met meer dan 350 verschillende tattoo artiesten van uit de hele wereld wil INK Mania een groots evenement brengen in de Grenslandhallen in Hasselt. Met 9 area’s groot heb je dan ook meer dan afwisseling genoeg op het evenement. Heb je bijvoorbeeld ooit gehoord van Hand Poked Tattoos, waarmee je een tattoo kan laten zetten zonder een elektrische machine? Of laat je toch liever een tattoo plaatsen op de gewone manier? Met meer dan 350 verschillende tattoo artiesten heb je keuze genoeg!

Entertainment

Ook voor Entertainment ben je hier op het juiste adres. Zo mag je je verwachten aan een aantal adembenemende shows en optredens van verschillende artiesten!

The Fuel Girls

Baba Yega

TNT Crew

Manoeuvres

Boost Coverband

INK Mania, zaterdag 24 juni en zondag 25 juni 2017 in de Grenslandhallen te Hasselt.
Meer info op www.inkmania.be of op de Facebook pagina van INK Mania.