De Kotmadam van 14 tot 18 augustus

De Kotmadam© MEDIALAAN

Heel de zomer lang zend VTM (opnieuw) De Kotmadam uit. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die worden heruitgezonden.

Maandag 14 augustus 2017

(Seizoen 7 – aflevering 15: Bedreigd)
Hoewel Odilon een flink pak rammel gekregen heeft van een ex-gevangene, blijft hij geloven in diens goeie inborst. Maar dan wachten de ex-gevangene en zijn maten Odilon op voor de winkel.

Dinsdag 15 augustus 2017

(Seizoen 7 – aflevering 16: Hollywood)
Er zijn opnames voor ‘Familie’ gemaakt in het stadspark en Jef heeft voor de camera gelopen. Betty gaat audities doen voor een gastrolletje, ook al in ‘Familie’.

Woensdag 16 augustus 2017

(Seizoen 7 – aflevering 17: Blauw bloed)
Betty heeft een nieuwe vriend: baron Louis-Philippe. Jeanne wil dat iedereen zich deftig en adellijk gedraagt.

Donderdag 17 augustus 2017

(Seizoen 7 – aflevering 18: Geheim wapen)
Lus wil dat haar buitenlandse pennenvriend Ilya tijdens zijn verblijf in België bij haar intrekt. Jo wil zijn vriendin Nadia onderdak geven nu haar relatie met Stanny over is. Omdat Jeanne niet toelaat dat iemand van het andere geslacht in de kamer blijft slapen, moet Ilya zich voordoen als Jo’s neef en Nadia als diens zus.

Vrijdag 18 augustus 2017

(Seizoen 8 – aflevering 1: Roomservice)
Jeanne is in haar nopjes met de nieuwe oogst studenten. Hugo is een brave, wat simpele jongen die voeding en dieetleer studeert. Gentil is een op en top gemotiveerde student en vastbesloten om het te schoppen tot chirurg. En Tineke, een echte Hollandse van poepchique komaf.

De Kotmadam, elke werkdag om 19.55 uur bij VTM.

Redacteur