Televisie

Keert het tij voor broer en zus in The Wall?

Op dinsdag 10 oktober 2017 nemen twee jonge veulens met dezelfde familienaam plaats naast Niels Destadsbader. Broer en zus Arne (23) en Anke (24) Braem uit Gavere wagen hun kans voor de 12 m hoge en 10.000 kg zware Wall. Die Wall lijkt er echter niet veel zin in te hebben als het te winnen bedrag na enkele vragen op 0 euro komt te staan. Kan Anke de winst nog optrekken met de dubbele en driedubbele ballen?

Broer en zus zijn er alvast uit wat ze zouden doen mochten ze met een grote prijzenpot naar huis gaan. In het dagelijkse leven bekommeren ze zich allebei om het welzijn van kinderen. Anke als kinderverzorgster, Arne als leerkracht lager onderwijs. Dat een deel van het geld naar een goed doel gaat dat zich inzet voor de allerkleinsten, staat vast. Ook samen op reis gaan klinkt hen als muziek in de oren.

Het spel neemt voor Anke en Arne meteen een valse start wanneer foute antwoorden zich afwisselen met groene ballen in veel te lage bedragen. Maar houdt die trend ook aan wanneer de bedragen op de Wall de hoogte in gaan?

The Wall, dinsdag 10 oktober om 20.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie