Televisie

Hoe Walter Grootaers de redder van De Kreuners werd

De Kreuners maken een comeback. De ideale gelegenheid voor Walter Grootaers (Stefaan Degand) om een sappig verhaal te vertellen over de populaire groep. In de slotaflevering van Ge Hadt Erbij Moeten Zijn klapt hij uit de biecht over hun vrouwenperikelen. En over hoe de minnares van een muzikant, een gastrol voor Eline De Munck, midden jaren 80 bijna het einde van De Kreuners betekende.

Tv-maker Tim Van Aelst (Ben Segers) deelt een achter-de-scherm-verhaal van het eerste seizoen Tomtesterom, waar hij als regisseur aan meewerkte. Voor de aflevering ‘How to survive in the woods’ trok hij samen met Tom Waes (Stefaan Degand), klankman Pascal Braeckman (Ruth Beeckmans), cameraman Nico en een dubieuze gids (Sven De Ridder) de wildernis van Canada in. Voor Waes het ultieme avontuur, voor Van Aelst een absolute nachtmerrie en zelfs een bijna-doodervaring . Of niet?

Kamagurka vertelt ten slotte over hoe ook hij ooit werd opgeroepen om zijn legerdienst te doen. Iets dat hij écht niet zag zitten. En dus bedacht Kamagurka samen met een Gentse dokter (gespeeld door Peter Van den Eede) een vindingrijke oplossing om aan zijn legerdienst te ontkomen…

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, woensdag 6 december om 20.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie