Familie van 5 tot 9 juni

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.35 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 5 juni 2017

Jan wil een confrontatie met Linda uit de weg gaan en sluit het café. Hij vindt troost bij Mathias en Patrick. Véronique is niet tevreden met het ontwerp van haar trouwkleed. Marie neemt een beslissing over haar toekomst. Leens geweten knaagt. Patrick en Alfons gaan de concurrentie aan met elkaar: wie is de favoriete bompa van Stefanie?

Dinsdag 6 juni 2017

Rudi wil contact opnemen met Zjefs vader. Linda gooit Viv verwijten naar het hoofd: zij heeft haar huwelijk kapotgemaakt. Leen komt opnieuw in de verleiding. Faroud doet een schokkende ontdekking. Patrick en Alfons sloven zich uit voor Stefanie. Benny stookt hen nog meer op.

Woensdag 7 juni 2017

Mieke vindt dat Leen er nog steeds groggy uitziet en vreest het ergste. Rudi heeft bruidsjurken laten overkomen voor Véronique. Ondertussen probeert hij nog steeds de vader van Zjef op te sporen, met de hulp van Stan en Evy. Mieke blokt keihard voor haar sollicitatieproef.

Donderdag 8 juni 2017

Leen voelt zich schuldig, vooral tegenover Arthur. Viv stelt Jan een belangrijke vraag. Guido probeert met Linda te praten. Simon wil op een goed blaadje staan bij Benny. Marie is klaar voor haar selectieproef. Mieke volgt met argusogen. Rudi slaagt er maar niet in om de vader van Zjef op te sporen.

Vrijdag 9 juni 2017

Zjef heeft het moeilijk om Rudi’s ouders te vertellen dat zijn vader nog leeft. Rudi krijgt ondertussen via Localscoop een belangrijke tip. Linda kan de waarheid niet langer ontkennen en breekt in het bijzijn van haar kinderen. De relatie tussen Lars en Marie staat onder spanning.

Redacteur