Familie

Familie van 29 mei tot 2 juni

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 29 mei 2017

Mieke wil Leen meer dan ooit helpen om van haar pillenverslaving af te raken. Ook Faroud zoekt opnieuw toenadering tot haar. Simon vindt steun bij Stefanie. Jan ziet zich genoodzaakt om een versnelling hoger te schakelen en de politie te verwittigen. Véronique reageert verbolgen op het nieuws van Rudi. Cédrics wereld stort helemaal in.

Dinsdag 30 mei 2017

Jan wil Simon spreken. Stefanie moedigt hem aan om op het voorstel in te gaan. Mieke wil zich kandidaat stellen voor de job van Simon bij Ninehouse. Haar plan brengt Lars op een idee. Cédric is helemaal van slag en ziet geen uitweg meer.

Woensdag 31 mei 2017

Jan trekt zijn conclusies na het gesprek met Simon. Ook bij de bomma lijkt hij het te hebben verkorven. Leen heeft een afspraak met Faroud, maar durft er niet heen. Lars biedt Marie de oude job van Simon aan.

Donderdag 1 juni 2017

Faroud stelt Leen voor een ultimatum dat haar helemaal overdondert. De situatie heeft ernstige gevolgen. Alfons neemt zijn kleindochter mee op uitstap. Zjef laat Rudi duidelijk verstaan dat hij de touwtjes in handen heeft. Niko bereidt een gezellige avond voor met Mieke.

Vrijdag 2 juni 2017

Leen bevindt zich in een hachelijke situatie en verwittigt de hulpdiensten. Simon heeft het moeilijk wanneer Stefanie opnieuw voor korte tijd naar Nieuw-Zeeland moet. Viv voelt zich bevrijd. Rudi is de hele dag spoorloos. Lars verrast iedereen met zijn plannen.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie