Familie van 22 tot 26 mei

Familie© MEDIALAAN

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 22 mei 2017

Emma post een wazige foto van haar stalker online. Leen vertelt Jan dat de stress Linda te veel is geworden. Van Guido krijgt Jan een uitbrander. Amelie kan niet geloven dat Lars zich wil settelen. Mieke gaat op check-up in het ziekenhuis.

Dinsdag 23 mei 2017

Mieke en Niko hebben elk hun twijfels over de elektrostimulatietherapie. Mieke besluit toch een afspraak met de dokter te maken. Marie wil haar job in Londen opzeggen. Jan blijft thuis slapen om Linda rust te gunnen.

Woensdag 24 mei 2017

Simon en Stefanie hebben een afspraak in de Jan & Alleman. De avond eindigt met een onverwachte onthulling. Benny, Leen en Guido vinden het geen goed idee dat Jan bij Linda slaapt en haar verzorgt. Veronique mag bij Cédric op bezoek. Stefanie maakt kennis met Alfons.

Donderdag 25 mei 2017

Jan heeft het moeilijk met de bekentenissen van Simon. Lars piekert over zijn relatie met Marie. Tegenover Veronique houdt hij zich stoer. Niko is bang dat voor wat er zou gebeuren mocht Mieke haar geheugen terug krijgen. Viv is ongeduldig omdat Jan zo veel aandacht aan Linda spendeert.

Vrijdag 26 mei 2017

Veronique en Peter worden door Jan ingelicht over de uitspraken van Simon. Zij willen meteen de politie inlichten. Viv probeert met Linda te praten. Leen lijkt haar pillenverslaving onder controle te hebben. Tot er een jonge patiënt van haar overlijdt door een tragisch ongeval…

Redacteur