Familie van 12 tot 16 juni

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.35 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 12 juni 2017

Zjef is boos op Rudi omdat hij hem blijft uitvragen over zijn vader. Leen bekent Mieke dat Faroud haar voor een ultimatum heeft gesteld. Zij geeft hem de volle laag. Linda hoopt dat Anna Jan kan overtuigen om zijn huwelijk nog een kans te geven. Mieke krijgt nieuws over de job bij Ninehouse. Benny organiseert een après-vaderdagbarbecue voor zichzelf, Patrick en Alfons.

Dinsdag 13 juni 2017

Véronique en Mathias ontdekken dat Jan overweegt om Viv mee te nemen naar hun trouwfeest. Ze nodigen Lars en Marie uit voor een gezellige avond. Rudi maakt kennis met Pierre, de vader van Zjef. Simon wil de ruzie met Jan bijleggen. Louise moet studeren voor haar examens en vindt het niet kunnen dat ze Wout niet mag zien.

Woensdag 14 juni 2017

Mathias vermoedt dat Véronique jaloers is op Marie. Amélie en Lars komen tot dezelfde vaststelling. Lars overweegt ook een DNA-test om zeker te zijn van het vaderschap. Jan is ziek, maar besluit het café toch open te houden. Rudi biecht Zjef op dat hij zijn vader heeft bezocht. Benny maakt zich zorgen over Stefanie.

Donderdag 15 juni 2017

Marie weigert een DNA-test te laten uitvoeren. Ze verwijt Véronique dat zij haar relatie met Lars kapot probeert te maken. Simon licht Hanne in over het verhaal dat Stefanie hem heeft toevertrouwd. Leen heeft last van bevende handen en mist Mieke. Emma is in een romantische bui en wil op reis met Guido en Mila.

Vrijdag 16 juni 2017

Benny is doodongerust en licht Liesbeth in. Rudi vindt zijn verdwenen portefeuille terug, maar zijn geld blijkt gestolen. Leen twijfelt nog steeds over het ultimatum van Faroud. Ze krijgt steun van Mieke. Tussen Mieke en Amélie komt het tot een aanvaring. Linda zet Jan onder druk. Lars heeft Véronique een bekentenis te doen.

Redacteur