Familie

Familie van 9 tot 13 oktober

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 9 oktober 2017

Tom verzwijgt iets voor Stefanie. Hij hoort ook Peter uit over Simon. Véronique krijgt een verlossend telefoontje. Op Fashion verdenkt ze Marie ervan haar mond voorbij te hebben gepraat tegen Wils.

Dinsdag 10 oktober 2017

Simon is wantrouwig na het bezoek van inspecteur Tom, wat leidt tot een woordenwisseling met Stefanie. De situatie tussen Guido en Ronald dreigt helemaal uit de hand te lopen.

Woensdag 11 oktober 2017

Guido staat oog in oog met Ronald, met diens pistool op hem gericht. Haalt hij ook effectief de trekker over? Stefanie is nog steeds in de war over haar gevoelens.

Donderdag 12 oktober 2017

Simon smeedt duistere plannen na een gesprek met Stefanie. Amélie blijft Peter aantrekken en afstoten. Benny heeft genoeg van Jenny’s adoratie en probeert haar aan Patrick te koppelen.

Vrijdag 13 oktober 2017

Simon moet zijn plannen bijsturen. Stefanie is in de war. Leen vertelt iedereen dat ze voor een paar weken naar een werkcongres moet in Canada. Guido is achterdochtig.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie