Familie

Familie van 6 tot 10 november

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 6 november 2017

Véronique komt in nauwe schoentjes te zitten en ook Lars ontvangt een nieuwe dreigmail. Louise krijgt het emotioneel moeilijk. Stefanie mobiliseert Stan om Benny op sleeptouw te nemen.

Dinsdag 7 november 2017

Amélie neemt een belangrijke beslissing. Ook Lars staat voor een verandering in zijn leven. Ondertussen denkt hij eraan om open kaart te spelen tegenover Mathias. Benny gaat shoppen met Viv.

Woensdag 8 november 2017

De onverwachte bezoeker in de brouwerij heeft een belangrijke mededeling voor Niko. Peter komt te laat aan bij Fashion en heeft daar zo zijn redenen voor.

Donderdag 9 november 2017

Mathias stelt zijn eisen ten opzichte van Véronique. Jan denkt bewijzen gevonden te hebben die aantonen dat Linda achter de inspectie in zijn café zit. Hij vraagt Guido om een kant te kiezen.

Vrijdag 10 november 2017

Louise wordt door haar vader betrapt en krijgt een uitbrander. Leen probeert in een groepssessie in de instelling de fouten uit haar verleden onder woorden te brengen.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie