Familie

Familie van 4 tot 8 december

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 4 december 2017

Peter krijgt onverwacht nieuws te horen. Louise doet op school een akelige ontdekking. Ze zoekt steun bij Cédric. Jan klopt overuren in een poging om het café rendabel te houden.

Dinsdag 5 december 2017

Het gerucht over Peter en Amélie verspreidt zich als een lopend vuurtje. Véronique weigert echter het nieuws te geloven. Leen is bang voor de uitkomst van de hoorzitting.

Woensdag 6 december 2017

Emma wil dat Hanne Ward uitnodigt voor een etentje. Rudi is onder de indruk, in tegenstelling tot Zjef. Jan krijgt slecht nieuws te horen. Louise probeert er te zijn voor haar vader.

Donderdag 7 december 2017

Mieke probeert Wim één en ander duidelijk te maken. Véronique vreest dat Amélie uit is op het geld van de familie. Peter heeft het gehad. Leen is zenuwachtig om voor de Orde der Artsen te verschijnen.

Vrijdag 8 december 2017

Mathias kan het verleden maar moeilijk loslaten. Hij ontdekt echter al snel dat hij Véronique te zwaar onder druk zet. Jan is bang om zijn café te verliezen. Peter schoffeert Amélie.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie