Familie

Familie van 30 oktober tot 3 november

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 30 oktober 2017

Benny lucht zijn hart bij Viv. Guido helpt Jan met het kopen van nieuwe meubels. Hanne wil een Halloweenfeestje organiseren. Lars bedenkt een plan om de chantage van Wils te stoppen.

Dinsdag 31 oktober 2017

Lars heeft compromitterende foto’s van Wils en wil die tegen hem gebruiken. Simon weigert mee te werken aan het gerechtelijk onderzoek. Amélie en Peter groeien opnieuw dichter naar elkaar toe.

Woensdag 1 november 2017

Jan zoekt Simon op. Zjef ergert zich aan de rommel in huis na het Halloweenfeestje. Rudi probeert hem te kalmeren. Louise mist Wout, maar die laat niets van zich horen.

Donderdag 2 november 2017

Evy en Stan hebben een spraakmakend interview te pakken. Simon neemt een onverwachte beslissing. Lars en Véronique verdenken elkaar ervan achter de dreigmails te zitten.

Vrijdag 3 november 2017

Zjef vindt zichzelf een slechte echtgenoot en heeft daar zijn redenen voor. Wout amuseert zich in Berlijn met de knappe Anke en heeft nog maar weinig aandacht voor Louise.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie