Familie

Familie van 2 tot 6 oktober

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 2 oktober 2017

Simon is kwaad op Hanne omdat ze Tom niet uit Stefanie’s hoofd heeft gepraat. Linda probeert te verhinderen dat Leen naar de lezing van professor Van Weena gaat.

Dinsdag 3 oktober 2017

De politie voert een huiszoeking uit bij Guido en Emma. Jan spreekt met Mieke over Linda’s humeurwisselingen. Hij vreest dat ze slechts nieuws heeft gekregen. Véronique wacht zenuwachtig op nieuws van de instelling van Cédric.

Woensdag 4 oktober 2017

Simon nodigt Benny en Patrick uit op zijn verjaardagsdrink. Stiekem hoopt hij dat ook Stefanie zal willen komen. Lars en Véronique werken het nachtje door om Fashion te redden.

Donderdag 5 oktober 2017

Stan probeert Guido een handje te helpen om Ronald definitief te klissen. Zjef licht zijn vrienden in over de plannen van Eva en Manon. Simon heeft een verrassing voor Stefanie.

Vrijdag 6 oktober 2017

Anna spreekt klare taal tegen Linda. Emma wordt geconfronteerd met een verrassing van formaat. Een plotse herinnering van Stefanie zet het onderzoek naar haar ontvoerder op een nieuw spoor. Lars zoekt toenadering tot Marie.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie