Familie van 19 tot 23 juni

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.35 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 19 juni 2017

Lars is het beu om de speelbal van Véronique te zijn en wil dat ze een keuze maakt. Leen overweegt om haar verhaal tegen de politie te doen. Niko wil liever niet dat Mieke naar de neuroloog gaat. Zjef raadt hem aan om open kaart te spelen. Emma wil Hanne aan een lief helpen.

Dinsdag 20 juni 2017

Rudi raadt Véronique aan om haar hart te volgen. Simon start een onderzoek via Facebook. Alfons en Benny geloven niet dat dat iets zal opbrengen. Emma zet Hanne weer actief op een datingsite. Tussen Linda en Leen lopen de gemoederen hoog op.

Woensdag 21 juni 2017

Zjef is boos wanneer hij ontdekt dat Rudi nog contact heeft gezocht met zijn vader. Hun gekibbel eindigt in een ruzie. Rudi moedigt Véronique aan om open kaart te spelen tegenover Mathias. De druk op Leen wordt steeds groter.

Donderdag 22 juni 2017

Stan en Simon slaan de handen in elkaar. Mathias is op zoek naar een cateraar voor de trouw. Hij denkt eraan om Viv in te schakelen. Fashion krijgt een prachtaanbod uit Nederland. Leen hakt een belangrijke knoop door. Hanne gaat op date.

Vrijdag 23 juni 2017

Zjef pepert zijn vader in dat hij Rudi met rust moet laten. Stan is erin geslaagd om de site van de tracker te hacken. Hij stuit echter op een nieuw probleem. Niko heeft Mieke iets op te biechten. Het gesprek loopt moeilijker dan gehoopt. Louise sluit een deal met haar vader. Stefanie doet een verrassende ontdekking.

Redacteur