Familie

Familie van 13 tot 17 november

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 13 november 2017

Mathias vertrekt thuis met slaande deuren. Ook Cédric beseft wat er aan de hand is. Tussen Jan en Linda komt het tot een nieuw conflict. Amélie heeft vroege Sinterklaascadeaus gekocht.

Dinsdag 14 november 2017

Mieke en Niko staan doodsangsten uit in de brouwerij. Evy gooit roet in het eten. Een verbitterde Mathias zoekt Peter op. Hij maakt ook een afspraak met Véronique.

Woensdag 15 november 2017

Stan publiceert een sensationeel artikel op Localscoop. Tot grote ergernis van Evy. Hanne en Ward kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Emma blijft sceptisch.

Donderdag 16 november 2017

Jan stelt Guido een moeilijke vraag. Hanne wil Ward confronteren met wat ze te weten is gekomen. Mathias blijft mysterieus over wat hij samen met Wils heeft bekokstoofd.

Vrijdag 17 november 2017

Jan hakt een moeilijke knoop door. Rudi is nog steeds in het ongewisse over het resultaat van de inseminatie. Louise heeft een moeilijk gesprek met Wout.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie