Ervaar de mysterie van het oude Egypte in Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed® Origins, de nieuwste game uit de Assasssin’s Creed-reeks, is vandaag aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo (E3). De game is verkrijgbaar bij de lancering van Xbox One X en vanaf 27 oktober 2017 voor Xbox One, PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 en Windows PC.

De afgelopen vier jaar heeft het team achter Assassin’s Creed IV: Black Flag™ bij Ubisoft Montreal* een nieuw begin voor de Assassin’s Creed-reeks gesmeed. Assassin’s Creed Origins speelt zich af in het Oude Egypte, de meest mysterieuze plek uit de geschiedenis, tijdens een cruciale periode voor de vorming van de huidige samenleving. Als Bayek, een beschermer van Egypte wiens persoonlijke verhaal uiteindelijk leidt tot de creatie van het Broederschap van de Assassins, worden spelers ondergedompeld in een levende open wereld. Daar ontdekken zij de geheimen van de Grote Piramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – gegraveerd in lang verloren hiërogliefen – het beginverhaal van het Broederschap van de Assassins.

© Ubisoft

© Ubisoft

Assassin’s Creed Origins is een compleet nieuwe visie voor de reeks die Action-RPG-elementen omarmt. Spelers stijgen in level, vinden buit en kiezen vaardigheden om hun getrainde Assassin eigen te maken. Daarnaast ervaren zij een gloednieuw vechtsysteem, waarmee ze meerdere vijanden tegelijk kunnen aanvallen en zich tevens tegen meerdere vijanden kunnen verdedigen. Ook vertrouwen spelers op zeldzame wapens om daarmee unieke en enorm krachtige eindbazen te verslaan. De vernieuwde verhaalervaring geeft spelers de vrijheid om op hun eigen tempo missies te kiezen en te voltooien, die intense en emotionele verhalen vol kleurrijke personages vertellen en afwisselende doelen bevatten. Spelers ontdekken een gigantisch en onvoorspelbaar land, van woestijnen tot weelderige oases en van de Middellandse Zee tot de graftombes van Giza, en gaan de strijd aan met gevaarlijke facties en wilde dieren.

De Deluxe en Gold Editions** van Assassin’s Creed Origins zijn tevens aangekondigd. De Deluxe Edition bevat naast de game ook een geprinte versie van de wereldkaart die met de hand getekend is, de officiële soundtrack van de game en het Digital Deluxe Pack, inclusief de Ambush at Sea missie, het Desert Cobra Pack en drie extra vaardigheidspunten. De Gold Edition bevat naast alle digitale content van de Deluxe Edition ook de Season Pass, die spelers toegang geeft tot alle grote aankomende uitbreidingen en twee uitrustingsets. Zowel de Deluxe als de Gold Editions gaan ook digitaal verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie, ga naar: store.ubi.com/assassins-creed-origins.

© Ubisoft

© Ubisoft

Fans die de game pre-orderen ontvangen de Secrets of the First Pyramids missie en ontdekken de geheimen achter de bouw van de eerste piramides en de mysteries daarbinnen.

Voor meer informatie over Assassin’s Creed, bezoek assassinscreed.com.

Voor het laatste nieuws over Assassin’s Creed Origins en alle games van Ubisoft, ga naar UbiBlog: http://blog.ubi.com.

*Meewerkende studio’s zijn Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev en Sperasoft studio, een externe studio.

**Uiteindelijke content en releasedata zijn aan verandering onderhevig. Sommige elementen zijn mogelijk niet bij release beschikbaar zijn. Content kan op elk moment apart beschikbaar worden gemaakt voor verkoop en/of als weggeefacties vanuit Ubisoft. Systeemeisen worden later bekendgemaakt. Controleer eerst de systeemeisen en productdetails/-beperkingen voor aankoop en release van de game voordat je pre-ordert.