De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 9 tot 13 oktober

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 9 oktober 2017
Koen en Tineke maken jacht op een ontsnapte gorilla. De commissaris reageert vrolijk op de zaak, tot er plots een schot weerklinkt. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een vrouw.

Dinsdag 10 oktober 2017
Koen en Tineke krijgen ‘s nachts verschillende meldingen over in het zwart geklede mannen die in tuinen rondsluipen. Ze vermoeden dat het inbrekers zijn, maar ze zouden zich wel eens kunnen vergissen.

Woensdag 11 oktober 2017
Een ongeruste vrouw roept de hulp in van Koen en Tineke omdat ze al een tijdje niets meer gehoord heeft van een familielid.

Donderdag 12 oktober 2017
Twee klasgenootjes verdwijnen na een schooluitstap. Het geurspoor dat Barry oppikt, leidt Koen en Tineke naar een ijsjesverkoper.

Vrijdag 13 oktober 2017
Het slachtoffer van een verkeersongeval lijdt aan geheugenverlies. Koen probeert samen met Aziz de identiteit van de man te achterhalen. Ze ontdekken dat de man een bijzonder talent heeft.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, elke werkdag om 18.20 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie