Echte Verhalen: De Buurtpolitie van 4 tot 8 september

De Buurtpolitie© MEDIALAAN

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 4 september 2017

Een jong meisje wordt op klaarlichte dag aangevallen met een honkbalknuppel. Wanneer Eric en Brigitte haar ouders op de hoogte brengen, blijkt ook de jongere zus van het slachtoffer verdwenen te zijn.

Dinsdag 5 september 2017

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een jongeman die het uitschreeuwt van de pijn. De spoedarts vermoedt dat de jongen drugs heeft gebruikt.

Woensdag 6 september 2017

Obi en Aziz worden tijdens hun patrouille opgeroepen voor de verdwijning van een kat: Karel. Ze ondervinden al snel dat het geen gemakkelijke opdracht wordt om de kat terug te vinden. De buurt wordt al een tijdje geterroriseerd door een jeugdbende.

Donderdag 7 september 2017

Een vrouw komt aangifte doen. Sinds een paar dagen hoort ze vreemde geluiden in de garagebox naast de hare. Wanneer Koen en Tineke de box onderzoeken, zijn ze stomverbaasd over de inhoud ervan.

Vrijdag 8 september 2017

Stafke heeft een GSM gevonden. Op het toestel staat een bloederige foto van een vrouw. Eric en Brigitte starten een onderzoek. Ze vrezen voor haar leven.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, elke werkdag om 18.20 uur bij VTM.

Redacteur