Duik opnieuw mee in de wereld van Spoed 24/7

Spoed 24/7 - © VRTSpoed 24/7 - © VRT

Na twee succesvolle reeksen draaien de 60 vaste camera’s van Spoed 24/7 opnieuw op volle toeren in de spoedgevallendienst van het UZ Leuven.

Zes weken lang, zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 uur volgen ze de verhalen van dokters, verpleegkundigen, patiënten, hun familie en vrienden.

Vanop de eerste rij maak je zo mee wat er zich afspeelt in de behandelkamers, de shockrooms en de operatiezalen, en leef je mee met de verhalen van mensen die op een van de moeilijkste en meest emotionele momenten in hun leven geholpen worden door een team van bijzonder gedreven artsen en verpleegkundigen.

Politie 24/7 - © VRT

Politie 24/7 – © VRT

Na het bijzonder succesvolle Spoed 24/7 brengt Eén de nieuwe docureeks Politie 24/7, die een uniek beeld geeft van de dagelijkse werkelijkheid van de Antwerpse politie. De kijker krijgt de verschillende facetten van de politiewerking te zien, zoals de wijkwerking, het verkeersteam, maar ook de interventieploegen en de mobiele eenheid. Voor het eerst werden er opnames toegestaan in de telecommando kamer (TCK) en bij tussenkomsten van het Snelle Respons Team (SRT).

Spoed 24/7: later dit najaar op Eén.
Politie 24/7: in 2018 voorzien op Eén.