Dans erop los met Just Dance 2018

Just Dance® 2018, de nieuwste game uit de bestverkochte* muziekgamereeks aller tijden, is verkrijgbaar vanaf 26 oktober 2017. Tijdens Ubisofts persconferentie op de Electronic Entertainment Expo (E3) trad Bebe Rexha, de wereldberoemde zangeres van Warner Bros. Records die tevens onderdeel van de tracklist van Just Dance 2018 is, op. Zij voerde hier haar nieuwste single uit, “The Way I are (Dance With Somebody)”, een van de eerste bevestigde nummers voor Just Dance 2018.

Just Dance 2018 biedt een nieuwe en diverse tracklist met meer dan 40 nieuwe nummers en toegang tot meer dan 300 andere via Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingservice**. De nummers lopen uiteen van grote hits als “Side to Side” van Ariana Grande en Nicki Minaj en “24K Magic” van Bruno Mars, tot klassiekers zoals “Daddy Cool” en Kpop favorieten zoals “Bubble Pop” van HyunA.

De eerste nummers die op E3 onthuld zijn:
• Rockabye – Clean Bandit Ft. Sean Paul & Anne-Marie
• 24K Magic – Bruno Mars
• Side To Side – Ariana Grande Ft. Nicki Minaj
• Chantaje – Shakira Ft. Maluma
• Naughty Girl – Beyoncé
• The Way I Are (Dance With Somebody) – Bebe Rexha Ft. Lil Wayne
• Automaton – Jamiroquai
• Bubble Pop! – HyunA
• Love Ward – Hatsune Miku
• Make it Jingle – Big Freedia
• Daddy Cool – Groove Century
• …en nog veel meer!

© Ubisoft

© Ubisoft

Just Dance 2018 is toegankelijker dan ooit en kan met maximaal zes spelers op de Nintendo Switch met een Joy-Con™ gespeeld worden of via de Just Dance Controller app, waarmee je smartphone tot controller omgetoverd wordt. Daarnaast maakt Just Dance 2018 voor het eerst gebruik van de HD-rumbletechnologie om interessante Double Rumble-choreografieën te creëren. Deze zijn gebaseerd op dit vibratiesysteem en maken de Just Dance-ervaring nog meeslepender. Met de nieuwe interface is navigeren in de game nu ook makkelijker dan ooit, zodat spelers altijd maar een paar klikken verwijderd zijn van de volgende dans.

“Sinds het begin van de reeks hebben we ons toegewijd aan het creëren van de meest toegankelijke Just Dance-ervaring om zo de hele wereld aan het dansen te krijgen”, aldus Marine de La Seiglière, uitvoerend directeur. “We zijn trots op deze nieuwe versie van Just Dance die beter bij de verschillende voorkeuren van onze spelers past en hen de kans geeft om te dansen zoals zij dat het leukst vinden, waar en wanneer ze dat ook willen. Of ze nu op zoek zijn naar een feestje, jonge dansers zijn die nog ontdekt moeten worden of professionele dansers die een nieuwe uitdaging willen, er is voor iedereen iets.”

© Ubisoft

© Ubisoft

Een hartstochtelijke gemeenschap van 120 miljoen spelers over de hele wereld is weer klaar om te feesten met de terugkeer van World Dance Floor, ’s werelds beste online multiplayer dansvloer. Hiermee worden danswedstrijden, of spelers nu alleen of samen spelen, nog uitdagender. De jongste spelers krijgen ook hun eigen Kids-sectie, waar 8 nieuwe choreografieën geïntegreerd worden die ontwikkeld zijn met de hulp van experts om kinderen aan het bewegen te krijgen.

De Just Dance Unlimited-streamingservice is nu beter dan ooit met nieuwe inhoud die het hele jaar door gepland staat, waaronder meer dan 300 nummers die bij de lancering van Just Dance 2018 beschikbaar zijn. Elk exemplaar van Just Dance 2018 bevat een Just Dance Unlimited-proefperiode van drie maanden**. Daarnaast wordt de game toegankelijker voor spelers op current-gen platformen met de Just Dance Controller App, waardoor spelers ook zonder extra accessoires zoals camera’s kunnen dansen.

Just Dance 2018 is vanaf 24 oktober 2017 verkrijgbaar op alle motion-control gamingplatformen, waaronder Nintendo Switch™, Wii™, Wii U™, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 and PlayStation 4.

Voor het laatste nieuws over Just Dance 2018, de Just Dance Controller app of Just Dance Unlimited, ga naar www.justdancegame.com. Volg Just Dance op Twitter en gebruik de hashtag #JustDance2018.

* Data van de NPD Institute in NCSA en van de GfK Institute in EMEA – April 2015
** Verkrijgbaar voor Wii U, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch