Netflix

Bright: nieuwe trailer van de Netflix Original film met Will Smith

Will Smith en Joel Edgerton zijn vanaf 22 december keihard in actie te zien in de langverwachte Netflix Original film Bright. Het is een nieuwe gedurfde actiethriller van regisseur David Ayer (bekend van zijn box office hits Suicide Squad, End of Watch en Training Day). Centraal staat het onwaarschijnlijke duo LAPD agenten; Officer Ward (Will Smith) en Officer Jakoby (Joel Edgerton). Samen werken ze vastberaden om de straten van Los Angeles veilig te houden van de sinistere onderwereld die wordt geleid door duistere krachten en gewelddadige bendes.  

Synopsis

In de explosieve actiethriller Bright van David Ayer (regisseur End of Day, Suicide Squad), leven mensen, orcs, elfen en feeën samen in een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan. Een patrouille van twee agenten, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt onverwacht heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Zodra het in verkeerde handen terecht komt, vormt het een bedreiging voor elk levend wezen. Ward en Jakoby moeten zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden overwinnen om de wereld van zijn ondergang te redden.

Will Smith, Joel Edgerton en Noomi Rapace spelen de hoofdrollen in Bright, naast Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri en Kenneth Choi. De film is geregisseerd door David Ayer en geschreven door Max Landis. David Ayer, Eric Newman en Bryan Unkeless zijn de producenten.

“Bright: The Album”

In de nieuwe, explosieve trailer zijn twee gloednieuwe tracks van de originele soundtrack te horen: ‘Danger’ van Migos & Marshmello en ‘Home’ van Machine Gun Kelly, X Ambassadors & Bebe Rexha. De soundtrack Bright: The Album kan vanaf 9 november besteld worden. Het album is geproduceerd door Atlantic Records en David Ayer; de creatieve geesten achter de succesvolle soundtrack Suicide Squad: The Album. 

Bright is vanaf 22 december 2017 exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie