Bekijk de eerste trailer van Bright

Vandaag is op San Diego Comic Con 2017 voor het eerst de trailer van Bright vertoond. Niemand minder dan Will Smith speelt de hoofdrol in deze langverwachte Netflix Original film, naast Joel Edgerton (Black Mass, Warrior) en Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus).

In Bright, de explosieve actiethriller van David Ayer (regisseur End of Day, Suicide Squad), leven mensen, orcs, elfen en feeën samen in een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan. De routinematige werkavond van twee agenten, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt ineens heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dit in verkeerde handen terechtkomt, vormt het een bedreiging voor elk levend wezen. Ward en Jakoby moeten zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden uit de weg ruimen om de wereld van de ondergang te redden.

© NETFLIX

© NETFLIX

Will Smith, Joel Edgerton en Noomi Rapace spelen de hoofdrollen in Bright, naast Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri en Kenneth Choi. De film is geregisseerd door David Ayer en geschreven door Max Landis. David Ayer, Eric Newman en Bryan Unkeless zijn producenten.

Atlantic Records en David Ayer, de creatievelingen achter de succesvolle soundtrack ‘Suicide Squad: The Album’, werken opnieuw samen aan een unieke collectie van hits voor de soundtrack van Bright. De trailer van de film geeft de kijkers een muzikale sneak peak van de muziek die speciaal voor Bright gemaakt wordt. Binnenkort volgen meer details over de wereldwijde release van ‘Bright: The Album’.

Bright is vanaf 22 december 2017 exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.